Portorož-Parecag

300 m² -

Property Description

Na mirni in sončni lokaciji, le cca. 3 km iz Portoroža je naprodaj del dvojčka, ki se nahaja v novejšem urejenem naselju.
Iz hiše je pogled na zelenje in proti morju.

Energetsko varčna hiša je kvalitetno zgrajena, vgrajeni so nadstandardni materiali. Okna so troplastna aluminijasta in barvno usklajena z Inothermovimi vhodnimi vrati.

V notranjosti hiše so napeljane vodne inštalacije, inštalacije za klime in toplotno črpalko, inštalacije za rekuperacijsko prezračevanje, narejeni so tudi ometi. Hišo je potrebno še dokončati.

V pritličju se nahajajo hodnik, shramba in sanitarije ter odprt bivalni del v izmeri 75 m2, ki sestoji prostorne kuhinje, jedilnice in dnevne sobe. Celo pritličje je zelo svetlo in zračno zaradi visokih stropov in velikih okenskih odprtin od koder je odprt pogled na zelenje in delno proti morju. Iz dnevne sobe je izhod na vrt. V nadstropju so tri spalnice, garderobna soba in dve kopalnici. V kletnih prostorih so predvideni vinska klet, prostor za fitnes, jacuzzi, savna, pralnica in kurilnica.

Na vrtu je možna postavitev bazena.

Pogoj prodajalca je, da se strošek provizije za opravljeno storitev posredovanja v višini 4% razdeli med prodajalca in kupca, vsakemu 2 %.

Basic Details
Property Type : House
Listing Type : For Sale
Price : Ask for Price
View : Garden
Year Built : 2011
Lot Area : 300 m²
Neighborhood
Shopping Center 5 Minutes
Town Center 5 Minutes
Hospital 15 Minutes
Police Station 5 Minutes
Train Station 20 Minutes
Bus Station 10 Minutes
Airport 90 Minutes
Coffee Shop 5 Minutes
Beach 5 Minutes
Cinema 20 Minutes
School 5 Minutes
University 10 Minutes
House For Sale
  • Lot Area : 300 m²
  • Visits : 3346 in 1447 days
Ask for Price
Contact Agent